‘OHL vindt akkoord voor opvolger Henry, huurdeal met aankoopoptie’

‘OHL vindt akkoord voor opvolger Henry, huurdeal met aankoopoptie’

28-08-2021 08:45 Laatste update: 28-08-2021 08:45
1

Oud-Heverlee Leuven hield zich lang rustig op de transfermarkt, maar de klassering én het vertrek van Thomas Henry waren blijkbaar het sein om toch in te grijpen. Vrijdag stelde OHL twee nieuwkomers voor, maar daarmee is de honger aan Den Dreef nog niet gestild.

Het vertrek van Henry is uiteraard een streep door de rekening van OH Leuven. Daarom wil het stevig in de buidel tasten voor zijn vervanger. Het Nieuwsblad schrijft dat er een bod van drie miljoen euro neergelegd is  voor Sory Kaba, een 26-jarige spits van FC Midtjylland. Vorig seizoen was de Guineeër goed voor veertien doelpunten in 42 wedstrijden.

Vrijdag haalde OHL met Sofian Chakla (Villareal) en Jesse Sekidika (Galatasaray) al een verdediger en flankaanvaller in huis. Momenteel staan de Leuvenaars op een voorlaatste plaats in de Jupiler Pro League, al liggen de ambities van de club beduidend hoger. Met nog enkele gerichte versterkingen hoopt het team van Marc Brys snel op te klimmen in de stand.

Update: Volgens Het Nieuwsblad zal OHL snel Sory Kaba voorstellen. De 26-jarige aanvaller komt over van het Deense FC Midtjylland. Het zou uiteindelijk gaan om een uitleenbeurt met aankoopoptie nadat een bod van drie miljoen euro werd geweigerd. Kaba werd in het verleden ook al genoemd bij Club Brugge.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie