Club NXT wint ook tweede partij van het seizoen met gigantische cijfers

27-08-2021 22:33
7

Club NXT lijkt in de beloftencompetitie voorlopig nog geen serieuze concurrentie te krijgen. De eerste wedstrijd won het nog met 0-8(!) van Charleroi. Enkele dagen wint het ook vlot van KV Mechelen: 7(!)-0.

Het was na de terugkeer van Club NXT naar de beloftencompetitie nog uitkijken in hoeverre het seizoentje profvoetbal de jonkies van Blauw-Zwart geholpen heeft. In de eerste wedstrijd ging het al vlot voorbij Charleroi en ook de jonkies van KV Mechelen waren geen partij voor Club NXT.

Na 45 minuten voetballen stond het al op een 4-0 voorsprong tegen Malinwa. Arne Engels opende de score en verdubbelde die niet veel later vanop de stip. Sagna en Vermant zorgden voor de 4-0 ruststand.

Ook in de tweede helft bleef Club NXT en maakte Vermant er nog 5-0 en 6-0 van. Zijn hattrick van de partij. Via invaller Aelterman werd het uiteindelijk ook nog 7-0, de eindstand. De overwinning was alweer een stevig statement van Club NXT, dat er geen twijfel over laat bestaan dat het de titel wil pakken en volgend seizoen in 1B wil aantreden.