'Standard en KRC Genk denken aan komst van Lazio-verdediger Kamenovic'

'Standard en KRC Genk denken aan komst van Lazio-verdediger Kamenovic'

Gepubliceerd: vrijdag 27 augustus 2021 om 21:00vr 27-08-2021 om 21:00

Dimitrije Kamenovic kan binnenkort de stap richting België maken. De Servische linksachter van Lazio Roma wordt gelinkt aan verschillende Belgische clubs. Zo tonen Standard en KRC Genk interesse.

Dat meldt het Italiaanse Italy 24 News. De 21-jarige Kamenovic werd deze zomer door Lazio overgenomen van Cukaricki, maar kan niet meteen rekenen op speelminuten bij de Italiaanse club. Lazio wil dat probleem oplossen door Kamenovic te verhuren. Zowel Genk als Standard tonen naar verluidt interesse.

De interesse van KRC Genk is enigszins vreemd, aangezien men bij de Limburgers nog maar net Simen Juklerod heeft aangetrokken en ook Gerard Arteaga nog als A-optie heeft op die plek. Bij Standard lijkt er dan meer speelgelegenheid te zijn voor Kamenovic, met Collins Fai die op vertrekken staat en Nicolas Gavory die nooit helemaal wist te overtuigen.

De 21-jarige Servische jeugdinternational speelde de voorbije seizoenen bij de Servische club Cukaricki, waar hij één van de sterkhouders was. Hij kwam in totaal al 57 keer uit voor de Servische club en zag zijn sterke prestaties beloond worden met een transfer naar Lazio.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws