Geen deal? 'Club Brugge twijfelt: medische keuring van Wesley baart zorgen'

Geen deal? 'Club Brugge twijfelt: medische keuring van Wesley baart zorgen'

27-08-2021 19:15 Laatste update: 28-08-2021 07:15
26

Club Brugge staat op het punt om Wesley Moraes terug naar België te halen. De Braziliaanse spits wordt gehuurd van Aston Villa, maar doet dat zonder aankoopoptie. Bij Aston Villa gelooft men namelijk nog enorm in Wesley.

Tegenover Sky Sports gaf Aston Villa-trainer Dean Smith alvast aan dat Wesley momenteel in Belgie is. "Hij ondergaat daar nu zijn medische testen vooraleer de uitleenbeurt officieel wordt", klinkt het.

Club Brugge is er niet in geslaagd om een aankoopoptie te bedingen. Smith gelooft dan ook nog enorm in de spits. "We geloven enorm in de kwaliteiten van Wesley. Hij had een bijzonder zware blessure en is nu terug, maar door de coronacrisis konden we niet genoeg wedstrijden organiseren om hem minuten te geven", legt Smith uit.

Ondertussen haalde Aston Villa ook Ollie Watkins en Danny Ings in huis, waardoor de concurrentie voor Wesley wel enorm groot is. "We geloven dat het het beste is voor Wesley om uitgeleend te worden, speelminuten te krijgen en zo een betere speler te worden. Hij heeft zeker nog een toekomst bij ons", aldus Smith.

Update: De medische keuring was dan toch geen futuliteit, zo vertelt Het Laatste Nieuws. Club Brugge twijfelt namelijk aan de fysieke toestand van Wesley. Bij Blauw-Zwart maken ze snel een beslissing over de deal.