Van den Brom na keuzes van bondscoach Martinez: “Dat was heel ontgoochelend”

Van den Brom na keuzes van bondscoach Martinez: “Dat was heel ontgoochelend”

27-08-2021 15:38
25

John van den Brom heeft zich uitgesproken over de keuzes van bondscoach Roberto Martinez. Théo Bongonda en Bryan Heynen zijn namelijk niet opgenomen in de selectie van de Rode Duivels. Hij vraagt zich af wat ze nog meer moeten doen.

Théo Bongonda en Bryan Heynen zaten beide bij de voorselectie van de Rode Duivels. Geen van beide heeft de definitieve selectie voor de WK-kwalificatiewedstrijden gehaald. Volgens Het Laatste Nieuws heeft trainer Van den Brom het hier moeilijk mee. “Dat was heel ontgoochelend”, geeft Van den Brom aan.

Van den Brom vraagt zich af wat het nut is van de voorselectie. Dit omdat er bij de bekendmaking wordt verteld dat het op basis van constant niveau van spelers is. “Als je dat allemaal optelt, dan zijn Heynen en Bongonda twee spelers die al héél lang op een héél hoog niveau presteren” vindt de trainer van KRC Genk.

“Kijk, het kan zijn dat Bongonda niet past in de manier van spelen van Martínez, maar zeg dát dan”, vervolgde Van den Brom. De trainer vindt het niet eerlijk dat zijn spelers telkens worden verteld dat ze er dichtbij zitten. Volgens Van den Brom klopt het gewoon niet wat de bondscoach vertelt.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie