'Moriba lijkt zijn zin te krijgen: Barça-talent akkoord met Tottenham Hotspur'

'Moriba lijkt zijn zin te krijgen: Barça-talent akkoord met Tottenham Hotspur'

27-08-2021 09:26
2

Tottenham Hotspur heeft verregaande belangstelling voor Ilaix Moriba en zou reeds tot een akkoord gekomen zijn met het talent van FC Barcelona. Dat meldt het Spaanse Mundo Deportivo donderdagnacht.

Moriba liet zich afgelopen weekend in Londen zien, waarna er werd gespeculeerd dat het talent in gesprek zou zijn met Chelsea. De Spaanse krant weet nu echter te melden dat niet Chelsea, maar Tottenham Hotspur geïnteresseerd is in de aanvaller.

Moriba, die te boek staat als groot talent, weigert zijn aflopende contract bij FC Barcelona te verlengen. Daarom wordt hij geweerd van het trainingsveld. Tottenham zou inmiddels een akkoord hebben bereikt met Moriba, waardoor Barcelona wacht op een bod van de Londenaren.

Volgens Mundo Deportivo verlangt Barça een transfersom van minimaal twintig miljoen euro voor het talent. Wanneer dit bedrag niet op tafel komt, zou Moriba niet mogen vertrekken van de Catalanen. FC Barcelona-trainer Ronald Koeman stelde de middenvelder vorig seizoen vier keer op in de basis en liet hem tien keer invallen. Daarin scoorde hij een keer en gaf hij twee assists.