Club Brugge-spelers reageren op loting: Kunnen thuis met supporters iets doen

Club Brugge-spelers reageren op loting: "Kunnen thuis met supporters iets doen"

Gepubliceerd: donderdag 26 augustus 2021 om 19:33do 26-08-2021 om 19:33

Laatste update: donderdag 26 augustus 2021 om 19:36do 26-08-2021 om 19:36

Club Brugge treft Manchester City, PSG en Leipzig in de Champions League. Na de loting reageerden de Club Brugge-spelers onmiddellijk op de YouTube-pagina van de club. 

Allereerst reageerde Simon Mignolet. Hij fixeerde vooral op de supporters: “Ik denk dat we samen met de supporters altijd iets kunnen doen thuis. Hopelijk kunnen ze ook op verplaatsing komen. De uitwedstrijden zijn niet al te ver, dus dat is leuk voor de fans.”

Clinton Mata reageerde meer onder de indruk van de loting. “Dit is een droom, maar een moeilijke droom”, vatte hij aan, “Tegen de beste spelers van de wereld, we gaan erg ons best moeten doen.” Of Leipzig een makkelijke tegenstander is? “Neen, Leipzig is een goede ploeg. Iedereen in de Champions League heeft kwaliteiten.

Ten slotte reageerde Charles De Ketaelere. Ook hij was onder de indruk: “We zullen ons best moeten doen, het zijn aantrekkelijke affiches. We spelen tegen de sterren van het voetbal. Ik kijk er echt naar uit.” De youngster was ook in de wolken van De Bruyne. “De Bruyne is de beste Belgische voetballer ooit”, zei hij.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws