Club Brugge-spelers reageren op loting: Kunnen thuis met supporters iets doen

Club Brugge-spelers reageren op loting: "Kunnen thuis met supporters iets doen"

26-08-2021 19:33 Laatste update: 19:36
23

Club Brugge treft Manchester City, PSG en Leipzig in de Champions League. Na de loting reageerden de Club Brugge-spelers onmiddellijk op de YouTube-pagina van de club. 

Allereerst reageerde Simon Mignolet. Hij fixeerde vooral op de supporters: “Ik denk dat we samen met de supporters altijd iets kunnen doen thuis. Hopelijk kunnen ze ook op verplaatsing komen. De uitwedstrijden zijn niet al te ver, dus dat is leuk voor de fans.”

Clinton Mata reageerde meer onder de indruk van de loting. “Dit is een droom, maar een moeilijke droom”, vatte hij aan, “Tegen de beste spelers van de wereld, we gaan erg ons best moeten doen.” Of Leipzig een makkelijke tegenstander is? “Neen, Leipzig is een goede ploeg. Iedereen in de Champions League heeft kwaliteiten.

Ten slotte reageerde Charles De Ketaelere. Ook hij was onder de indruk: “We zullen ons best moeten doen, het zijn aantrekkelijke affiches. We spelen tegen de sterren van het voetbal. Ik kijk er echt naar uit.” De youngster was ook in de wolken van De Bruyne. “De Bruyne is de beste Belgische voetballer ooit”, zei hij.