Rits gaat voor drie absolute kleppers in 'droomloting': Echt iconisch stadion

Rits gaat voor drie absolute kleppers in 'droomloting': "Echt iconisch stadion"

26-08-2021 15:01
2

Vanaf 18u komt Club Brugge te weten wie de drie tegenstanders worden in de groepsfase van de Champions League 2021-2022. Aangezien de Belgische landskampioen in de vierde en laatste pot zit bij de loting, kunnen er eigenlijk enkel grote namen uit de bus komen. Toch heeft Mats Rits een specifieke droomloting voor ogen.

Op de website van Club deelt Rits zijn ideale samenstelling met alle plezier. De controlerende middenvelder gaat geen uitdaging uit de weg en kiest met Bayern München, Liverpool FC en Ajax voor drie absolute grootmachten. Al heeft hij zelf nog een andere reden om naar deze campagne te verlangen. "Ik kijk er vooral naar uit om opnieuw Champions League te kunnen spelen met de supporters", verwijst Rits naar het afgelopen seizoen, toen door de coronacrisis geen toeschouwers toegestaan waren.

Zijn loting, dan. Bayern krijgt de voorkeur uit pot 1 omdat Rits de Duitsers de laatste jaren "één van de beste ploegen ter wereld" vindt. Eigenlijk geldt dat ook voor Liverpool, al heeft onze landgenoot nog een ander argument om voor The Reds te gaan. "Echt een iconisch stadion", verwijst hij naar Anfield Road. Tot slot is er nog Ajax. Geen verrassing voor wie het carrièrepad van Rits kent. "Tegen een ex-club spelen is en blijft altijd iets speciaals", klinkt het. Als tiener trok Rits van wijlen Germinal Beerschot naar Amsterdam.