'Ook 150 miljoen niet genoeg: Kane legt zich neer bij beslissing Spurs'

'Ook 150 miljoen niet genoeg: Kane legt zich neer bij beslissing Spurs'

25-08-2021 13:44 Laatste update: 13:50
4

Harry Kane heeft in theorie nog één week om zijn transfer naar Manchester City af te ronden, maar heeft zich erbij neergelegd te hebben dat het niet meer gaat gebeuren. De drievoudig Premier League-topscorer richt zich nu op een volgend seizoen bij Tottenham Hotspur.

Kane was vorig seizoen goed voor 23 goals en veertien assists, maar won opnieuw geen enkele prijs met jeugdliefde Tottenham: de Noord-Londenaren werden slechts zevende en haalden ternauwernood de Conference League. De spits maakte er geen geheim van dat hij openstond voor een transfer en Manchester City had liefst 150 miljoen euro voor hem over, meldt Romano. Spurs vond dat echter niet genoeg en hield Kane aan zijn tot 2024 lopende contract.

De Tottenham-vedette sloeg de eerste training van het seizoen over en maakte zondag tegen Wolverhampton Wanderers pas zijn eerste minuten van het seizoen. Nu is hij bijgedraaid, heeft hij laten weten via Twitter. 'De ontvangst van de Tottenham-fans was ongelooflijk. Ik zal hier blijven en ik ga me voor de volle honderd procent inzetten om succes te boeken met dit team.'

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie