‘Club raast verder op de transfermarkt en klopt nu ook aan bij Liverpool’

‘Club raast verder op de transfermarkt en klopt nu ook aan bij Liverpool’

25-08-2021 12:15
35

Club Brugge was de afgelopen dagen al erg actief op de transfermarkt. De transferhonger in Brugge is echter nog niet gestild. Zo zou Club nu ook bij Liverpool aankloppen voor Sheyi Ojo.

De 24-jarige Ojo staat al sinds 2015 onder contract bij Liverpool maar verzamelde tot dusver slechts dertien keer speelminuten bij de Engelse topclub. De laatste jaren werd de rechtsbuiten dan ook steevast uitgeleend. Zo kwam Ojo achtereenvolgens terecht bij Wigan, Wolverhampton, Fulham, Stade Reims, Rangers FC en Cardiff. Bij die laatste club was Ojo 12 keer betrokken bij een doelpunt in 42 wedstrijden.

Ojo zou het echter hebben gehad met de uitleenbeurten en zoekt nu naar een definitieve oplossing. Ook Liverpool staat niet weigerachtig tegen een verkoop. Volgens Liverpool Echo zijn er alvast drie clubs geïnteresseerd. Eén van die clubs is Club Brugge. De landskampioen moet wel afrekenen met het Griekse Olympiakos en ex-club Cardiff.

Volgens het zelfde nieuwsmedium zou Club Brugge ook al formeel contact hebben gezocht met Liverpool. Naar verluidt zou de speler ongeveer vijf miljoen Britse pond moeten kosten. Omgerekend is dat zo een 5,84 miljoen euro.