Doku lijkt niet fit voor Rode Duivels: Na interlands maken we balans op

Doku lijkt niet fit voor Rode Duivels: "Na interlands maken we balans op"

Gepubliceerd: woensdag 25 augustus 2021 om 11:45wo 25-08-2021 om 11:45

Pech voor Jeremy Doku. De pijlsnelle aanvaller moest afgelopen weekend het veld geblesseerd verlaten en mist al zeker de volgende twee wedstrijden. De kans dat hij kan spelen bij de Rode Duivels lijkt klein.

Zo bevestigde Rennes-coach Bruno Genesio eerder al dat de komende wedstrijden tegen Gotenborg (Conference League) en Angers (Ligue 1) te vroeg komen voor Doku. Die laatste wedstrijd staat komend weekend op de planning. Nadien volgt de interlandperiode. Doku lijkt sinds het EK te kunnen rekenen op een vaste selectie bij de Rode Duivels, de kans dat hij er deze interlandperiode opnieuw bij is lijkt echter klein.

Zo vertelde Genesio op zijn persconferentie dat hij pas na de interlandperiode een fitte Doku verwacht. "We zullen over twee weken een nieuwe balans opmaken en kijken hoe fit hij is", citeert Het Laatste Nieuws de coach. Martinez kan Doku wel oproepen, de kans dat hij in actie komt lijkt echter klein.

De Rode Duivels nemen het begin september op tegen Estland, Tsjechië en Wit-Rusland. In oktober staat de Nations League-clash tegen Frankrijk op het programma. Winnen de Rode Duivels, volgt er ook nog een finalewedstrijd op tien oktober tegen Italië of Spanje.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws