L'Équipe: PSG vindt 160 miljoen te weinig, Mbappé-transfer tóch niet uitgesloten

L'Équipe: PSG vindt 160 miljoen te weinig, Mbappé-transfer tóch niet uitgesloten

25-08-2021 09:50
2

Real Madrid heeft aan 160 miljoen euro niet genoeg om Kylian Mbappé over te nemen van Paris Saint-Germain, meldt L'Équipe woensdagochtend. Dat het in de laatste dagen van de transferperiode alsnog tot een overstap zal komen, is volgens de toonaangevende krant echter niet ondenkbaar.

Het Mbappé-nieuws beheerste dinsdagavond de Spaanse en Franse headlines. Real Madrid wordt al jarenlang aan de topscorer van de laatste drie Ligue 1-edities gelinkt, maar wil nu serieus werk maken van de snelheidsduivel: PSG heeft een bod van 160 miljoen euro ontvangen. Volgens L'Équipe is dat voorstel resoluut van tafel geveegd, maar de Franse sportkrant houdt rekening met een aanbieding waar PSG wél genoegen mee neemt.

Dit zou minstens tweehonderd miljoen euro moeten bedragen. De Parijzenaars zouden hiermee alsnog de hoofdprijs overhouden aan Mbappé, die in 2022 uit zijn contract loopt. De clubleiding heeft al geruime tijd geprobeerd om het contract van de 22-jarige aanvaller open te breken: hoewel PSG de hoop nog niet heeft opgegeven, lijkt het er niet op dat beide partijen elkaar nog gaan vinden.