Breaking news

VP 11: Vormer is nog niet versleten, nieuwe chou-chou bij Union

'Koundé persoonlijk akkoord, Chelsea gaat woensdag officieel bod uitbrengen'

'Koundé persoonlijk akkoord, Chelsea gaat woensdag officieel bod uitbrengen'

Gepubliceerd: woensdag 25 augustus 2021 om 09:13wo 25-08-2021 om 09:13

Chelsea gaat na het vertrek van verdediger Kurt Zouma direct een bod neerleggen bij Sevilla. De Londense club heeft al langer interesse in Jules Koundé, maar deed tot op heden nog geen bod. Nu er door het aanstaande vertrek van Zouma weer geld beschikbaar komt, wil Chelsea snel doorschakelen.

Dat meldt de Italiaanse transferexpert Fabrizio Romano. Sevilla-verdediger Koundé is persoonlijk al rond met Chelsea, maar blijft het wachten op het definitieve vertrek van Zouma, die op zijn beurt hard op weg is naar West Ham United. Pas daarna gaat Chelsea, dat al weken lang interesse toont in Koundé, een officieel bod doen op de Franse stopper. Volgens Romano gaat Chelsea woensdag het eerste officiële bod uitbrengen.

De pas 22-jarige Koundé staat niet alleen in de nadrukkelijke belangstelling van Chelsea. Eerder werd de verdediger in verband gebracht met onder meer Manchester United, Manchester City, Arsenal en Real Madrid. Koundé maakte in 2019 de overstap van het Franse Bordeaux naar Spanje en ontpopte zich daar direct als onbetwiste basisspeler. Vorig seizoen eindigde hij met Sevilla op de vierde plaats in de Primera División.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws