OFFICIEEL: Geen Deli, wel Denswil (ex-Club Brugge) voor Trabzonspor

OFFICIEEL: Geen Deli, wel Denswil (ex-Club Brugge) voor Trabzonspor

24-08-2021 19:30
0

Stefano Denswil zet zijn carrière voort in Turkije. De voormalige verdediger van Club Brugge gaat aan de slag bij Trabzonspor, dat hem tot het einde van het seizoen leent van Bolgona.

Dat kondigt Trabzonspor aan via de officiële kanalen. Denswil heeft nog een éénjarig contract bij Bologna. Hij gaat met Trabzonspor mogelijk de groepsfase in van de Europa League, maar dan moet er wel een 2-1 nederlaag worden weggepoetst tegen AS Roma.

Denswil doorliep de jeugdopleiding van Ajax, alvorens de stap naar Club Brugge te maken in 2015. In België groeide hij uit tot sterkhouder, wat hem twee jaar geleden een transfer naar Bologna opleverde.  Zijn periode in Italië verliep minder voortvarend: Bologna verhuurde hem door een gebrek aan perspectief het laatste halfjaar van vorig seizoen aan Club Brugge.

Nu kiest de verdediger voor Turkije. In totaal kwam Denswil in 35 duels in actie voor Bologna. Bij Trabzonspor moet hij zich in de kijker spelen, voordat hij volgende zomer zonder club zit. Voor Club Brugge betekent de transfer mogelijk slecht nieuws. De Turkse club leek lange tijd Simon Deli aan te gaan trekken, maar heeft met Denswil nu een nieuwe linksvoetige verdediger gevonden.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie