Gigot (ex-Gent) kan fraaie transfer maken: 'Lyon wil hem, concurrent Denayer'

Gigot (ex-Gent) kan fraaie transfer maken: 'Lyon wil hem, concurrent Denayer'

24-08-2021 10:48
Ligue 1 4 Reacties

Op zijn 27e zou Samuel Gigot eindelijk de stap naar de hoogste klasse uit zijn vaderland kunnen maken. De oud-verdediger van KAA Gent voetbalt momenteel nog voor Spartak Moskou, maar Olympique Lyon wil daar verandering in brengen.

Verschillende bronnen in Frankrijk melden dat Lyon een oogje laten vallen heeft op Gigot. Die beschikt over enkele troefkaarten: al jaren een vaste waarde bij Spartak, een Fransman én iemand met een aflopend contract. Volgende zomer kan Gigot namelijk gratis de deur uitwandelen in de Russische hoofdstad. Als Spartak nog wat wil verdienen aan hem, dringt de tijd stilaan.

Dat heeft de club blijkbaar ook begrepen. Er wordt gewag gemaakt van een vraagprijs van vijf miljoen euro. Of Lyon bereid is om die som op tafel te leggen, valt voorlopig nog even af te wachten. Ook het Italiaanse Torino zou overigens op de loer liggen.

Gigot kwam van 2015 tot 2018 uit in ons land, in eerste instantie bij KV Kortrijk, later in dienst van KAA Gent. In die periode liet hij een erg betrouwbare indruk na. Voordien voetbalde de Fransman in zijn thuisland, bij Arles-Avignon. Dat was weliswaar in de Ligue 2.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie