Spezia gooit zege weg na ruime marge, Lamela bewijst wéér zijn waarde bij Sevilla

23-08-2021 23:38

Het is Spezia niet gelukt om een 0-2 voorsprong over de streep te trekken op bezoek bij Cagliari. Na een uur spelen stond het 0-2, maar uiteindelijk eindigde het in 2-2. Nieuweling Erik Lamela was wéér belangrijk voor Sevilla.

Cagliari - Spezia 2-2
Spezia leek lang af te stevenen op een overwinning tegen Cagliari, maar gaf in de laatste dertig minuten van de wedstrijd een 0-2 voorsprong uit handen. De ploeg pakte via Emmanuel Gyasi en Simone Bastoni een marge van twee doelpunten, maar dat was niet genoeg.

Na rust knokte Cagliari, de ex-club van kersvers Antwerp-aanwinst Radja Nainggolan, zich terug. Twee doelpunten van João Pedro zorgden ervoor dat de thuisploeg alsnog een punt overhield aan het treffen met Spezia.

Getafe - Sevila 0-1
Sevila heeft op het allerlaatste moment de drie punten weggesnoept op bezoek bij Getafe. De 0-0 stand stond tot minuut 90 op het scorebord, maar diep in blessuretijd bewees nieuwkomer Erik Lamela zijn waarde voor Sevilla. Vorige week maakte de Argentijn al twee treffers tegen Rayo Vallecano, deze week zorgt hij voor de 0-1 overwinning voor zijn ploeg. Rafa Mir schoot de bal in eerste instantie tegen de paal, maar Lamela was er als de kippen bij om de rebound binnen te tikken.