Shengelia (Leuven) over doelpunt: “De bal ging er mooi in, ja”

23-08-2021 21:30

Afgelopen weekend maakte Levan Shengelia zijn debuut voor Oud-Heverlee Leuven. Ondanks de nederlaag van Leuven maakte de vleugelaanvaller toch indruk. Shengelia scoorde dan ook direct zijn eerste doelpunt voor de club.

Deze zomer heeft Shengelia de overstap van Konyaspor naar OH Leuven gemaakt. Zaterdag maakte de vleugelaanvaller zijn debuut. In de invalbeurt van 20 minuten heeft hij zich direct kunnen bewijzen. De Georgiër scoorde in de 83e minuut zijn eerste doelpunt voor de club.

“Niet eenvoudig om als invaller je debuut te maken in een nieuwe competitie en dan ook nog eens bij een 0-3 achterstand”, geeft Shengelia aan op de site van OH Leuven. Volgens de vleugelaanvaller probeerde het team sneller te gaan spelen omdat het moest gaan scoren.

Toch wist Shengelia zijn invalbeurt te bekronen met een doelpunt. “De bal ging er mooi in, ja. Mijn doelpunt zal me helpen om mij sneller te integreren in het team”, vertelt hij. De vleugelaanvaller vindt het wel jammer dat zijn doelpunt geen punten heeft opgeleverd.