Beerschot-speler Dom deelt steek uit aan Nainggolan: '125 km/u versus 100 km/u'

Beerschot-speler Dom deelt steek uit aan Nainggolan: '125 km/u versus 100 km/u'

23-08-2021 14:31 Laatste update: 14:42
17

Bij K. Beerschot V.A had men er wel plezier in, het nieuws over Radja Nainggolan afgelopen weekend. Vooral Joren Dom, Beerschot-speler en in het verleden nog actief voor Royal Antwerp FC, kon gretig lachen met de gebeurtenissen.

Op zijn eigen Instagram-pagina deelde de middenvelder/verdediger nog een prikje uit aan Nainggolan en de Antwerp-supporters die hem na zijn overstap naar Beerschot verwensten. 'Een speler met een Beerschot-verleden die naar Antwerp gaat noemen ze Radja Nainggolan, een speler met een Antwerp-verleden die naar Beerschot gaat, noemen ze gewoon Dom', lachte hij.

Daarna volgde nog een afbeelding van zijn doelpunt, waar hij met een snelheid van 125 km/u de bal in doel schoot. Daaronder een foto van Nainggolan, die naar verluidt werd tegengehouden na aan een snelheid van 100 km/u gereden te hebben waar maar 50 mag.

Daarna volgde een foto van zijn doelpunt dat met 135 km/u tegen de netten ging en daaronder een foto van Nainggolan met de vermelding 100 km/u. Een grapje dat intussen al viraal aan het gaan is.