UPDATE: 'STVV-verdediger Caufriez niet op training en op weg naar Spartak Moskou'

UPDATE: 'STVV-verdediger Caufriez niet op training en op weg naar Spartak Moskou'

23-08-2021 13:45 Laatste update: 24-08-2021 18:17
11

STVV kent voorlopig een bijzonder matig seizoensbegin en blijft voorlopig nog wachten op de versterkingen. Coach Bernd Hollerbach gaf al aan dat hij er absoluut nog versterkingen bij wil, maar dreigt met Maxilimiano Caufriez nu nog een basispion te zien vertrekken.

Bij Het Belang van Limburg weet men namelijk dat er flink wat interesse is in Caufriez en dat er bij STVV zelfs al een bod is binnengekomen. Een niet nader genoemde Russische club wil Caufriez deze zomer nog in huis halen.

Caufriez mag dan wel een basispion zijn bij STVV, de club sluit niet uit dat de roodharige verdediger toch nog vertrekt bij de Kanaries. Daar komt binnen de komende dagen meer duidelijkheid over.

Voor Hollerbach zou het alvast een nieuwe klap zijn. De coach gaf al aan dat hij versterkingen wil, maar die blijven voorlopig uit. Voorlopig haalde STVV enkel nog maar Aboubakary Koita, Daichi Hayashi en Rocco Reitz in huis.

Update: Volgens Russische media is de nieuwe club van Caufriez Spartak Moskou. De verdediger van STVV vrijdag in de Russische hoofdstad arriveren om zijn medische tests af te leggen.

Update: STVV staat op het punt om Caufriez nog te verliezen. Het Belang van Limburg weet dat de verdediger dinsdag niet op training was en momenteel zijn transfer aan het afronden is richting Spartak Moskou.