'Na mislopen van Daramy gaat Club Brugge weer voor komst van ex-target Villa'

'Na mislopen van Daramy gaat Club Brugge weer voor komst van ex-target Villa'

23-08-2021 13:00
7

Club Brugge grijpt naast toptarget Mohamed Daramy en moet dus op zoek naar een oplossing. De Bruggelingen hopen nog steeds een extra flankaanvaller in huis te halen. Daarvoor denkt het opnieuw aan Boca Juniors-uitblinker Sebastian Villa.

De Colombiaanse flankaanvaller werd de voorbije weken meermaals gelinkt aan Blauw-Zwart, maar door zijn gerechtelijke problemen en de mogelijke komst van Daramy leek de interesse wat geminderd te zijn. Volgens journalist Martin Arevalo zal Club Brugge een nieuwe poging wagn voor Villa.

De aanvaller wil nog steeds weg bij Boca Juniors en hoopt deze zomer te kunnen vertrekken. Daar wil Club Brugge nu van profiteren door zich opnieuw te melden bij Boca Juniors. Het zal voor de vierde keer een bod uitbrengen op Villa en hoopt daarmee Boca Juniors nu toch te kunnen overtuigen van verkoop.

Club Brugge deed eerder al een bod van zes miljoen euro plus twee miljoen euro aan bonussen, maar dat bleek niet genoeg. De landskampioen zal het bod dan ook gevoelig moeten verhogen om Villa toch in huis te kunnen halen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie