Spaanse pers smult van cryptisch antwoord Umtiti: 'Ruimte? Ruimte in mijn auto...'

Spaanse pers smult van cryptisch antwoord Umtiti: 'Ruimte? Ruimte in mijn auto...'

23-08-2021 12:15
5

Samuel Umtiti is niet meer nodig bij FC Barcelona en beseft dat zelf ook maar al te goed, zo lijkt het. De Spaanse media smullen van een cryptisch antwoord dat de Franse verdediger voor de camera van El Chiringuito heeft gegeven.

Umtiti kwam in 2016 over van Olympique Lyon en kwam sindsdien tot 132 officiële optredens. Mede door zijn blessureleed werd zijn aandeel echter steeds kleiner en Barcelona hoopt nu wat broodnodige transferinkomsten aan hem over te houden. Dat hij tijdens de eerste wedstrijden van het seizoen buiten de wedstrijdselectie is gevallen, is in dat opzicht een duidelijk signaal.

Dit weekend stond er een cameraploeg van El Chiringuito voor zijn auto. Umtiti kreeg de vraag of hij voor zichzelf nog 'ruimte' zag in de selectie van FC Barcelona. "Ik heb ruimte in mijn auto...", was het antwoord, dat gretig is opgepikt door andere Spaanse media.

Umtiti ligt nog tot 2023 vast in Camp Nou en bedankte al voor een aanbod van Barcelona, dat zijn contract wilde ontbinden. De Fransman werd onlangs nog gelinkt aan het Benfica van Jan Vertonghen en wil naar verluidt alleen weg als hij naar een club kan die in de Champins League speelt.