Twee tegentreffers om de oren, maar Kaminski haalt toch 'Team of the Week'

23-08-2021 11:42
1

Thomas Kaminski timmert aan de weg in de Engelse Championship. Afgelopen seizoen kwam hij tot 43 basisplaatsen voor Blackburn Rovers, werd zelfs verkozen tot Speler van het Jaar en ook in deze nieuwe campagne is hij een vaste waarde onder de dwarsligger. Kaminski haalde nu de 'Ploeg van de Week'.

Het Britse SofaScore deelt op Twitter het 'Team of the Week' uit de vierde speeldag van de Engelse Championship. Kaminski prijkt tussen de elf namen. Onze 28-jarige landgenoot krijgt een score van 8,1 op 10. Geen enkele doelman deed blijkbaar beter tijdens het voorbije weekend. Dat is best opvallend, want Kaminski kreeg wel twee doelpunten om de oren.

Blackburn kwam thuis tegen West Bromwich Albion al na één minuut op achterstand. Net voor de rust verdubbelden de bezoekers hun voorsprong naar 0-2, maar tussendoor had Kaminski wel al enkele keren zijn klasse getoond. Na de pauze deed Benjamin Brereton nog iets terug voor Blackburn, maar verder dan 1-2 geraakte de ploeg niet.

Voor The Rovers betekende het de eerste nederlaag van het nieuwe seizoen. Daardoor staan ze voorlopig op negende plek in de stand, met zeven punten uit twaalf.