Ronaldo domineert het nieuws: Cristiano heeft mij verteld dat hij blijft

Ronaldo domineert het nieuws: "Cristiano heeft mij verteld dat hij blijft"

23-08-2021 10:50
1

De reserverol van Cristiano Ronaldo tijdens de eerste Serie A-wedstrijd van Juventus domineerde zondagavond de Italiaanse headlines. Volgens trainer Massimiliano Allegri moest er echter niet te veel achter gezocht worden.

De Portugese vedette kwam na een uur binnen de lijnen in Friuli. Volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano begon hij op eigen verzoek als wissel, met het oog op de laatste week van deze transferperiode. Allegri meende echter dat dit in onderling overleg was gebeurd. "We zijn pas net aan het seizoen begonnen, niet iedereen is nu al top in fysiek opzicht. Voor deze wedstrijd had ik iemand nodig die de ruimtes kon bespelen. Ik heb Cristiano gesproken en ik heb hem verteld dat hij op de bank zou beginnen", liet de trainer na afloop weten tijdens de persconferentie. "We krijgen nog veel meer wedstrijden dit seizoen."

Van transferperikelen was in elk geval geen sprake, stelde Allegri. "Cristiano heeft mij verteld dat hij bij Juventus zal blijven. Dus dan kunnen we die verhalen alvast uit de wereld helpen."

La Vecchia Signora liet overigens meteen punten liggen tegen Udinese, dat na rust een 0-2 achterstand goed wist te maken. Uitgerekend Ronaldo scoorde in de blessuretijd alsnog, maar zijn winnende 2-3 werd afgekeurd door de VAR.