'Kluivert en Todibo zijn fysiek belaagd', wedstrijd is inmiddels afgelopen

'Kluivert en Todibo zijn fysiek belaagd', wedstrijd is inmiddels afgelopen

22-08-2021 23:54
5

Niet alleen de supporters van OGC Nice hebben zich zondagavond flink misdragen, ook de staf van Olympique Marseille is zijn boekje te buiten gegaan. Jean-Clair Todibo en Justin Kluivert zijn fysiek belaagd.

Dat meldt RMC Sport. De beveiligers van Marseille hebben Kluivert en Todibo fysiek bejegend nadat de wedstrijd op het veld escaleerde. Het is niet duidelijk wat zij eraan over hebben gehouden. Todibo zou geraakt zijn op de neus. 

Het is nog maar de vraag of er doorgespeeld gaat worden. De autoriteiten willen dat de wedstrijd afgemaakt wordt, maar Marseille ziet het niet zitten. Enkele spelers zouden zelfs al in de bus zitten. Maar het zal nog even duren voor Marseille kan vertrekken uit Nice. De bus mag het stadion niet uit omdat de politie de veiligheid van de spelers niet kan garanderen.

De spelers van Nice staan klaar om te hervatten, maar mogelijk heeft dat ook een juridische reden. Als de LFP strikt haar eigen regels volgt, dan lijdt Marseille een reglementaire 3-0 nederlaag als het niet meer wil spelen. 

De spelers van Nice kwamen het veld op en de scheidsrechter floot voor het restant, maar er waren geen Marseille-spelers te bekennen en dus wint Nice de wedstrijd.