Lyon kan weer niet winnen: promovendus Clermont houdt de ploeg op 3-3

22-08-2021 16:13
1

Peter Bosz heeft bij zijn derde Ligue 1-wedstrijd weer gelijkgespeeld met Olympique Lyon. De thuiswedstrijd tegen promovendus Clermont foot werd met 3-3 gelijkgespeeld. Moussa Dembélé kon het gelijke spel ondanks twee doelpunten niet voorkomen. Jason Denayer moest vrede nemen met een invalbeurt van 8 minuten.

De aanvaller - die Memphis Depay moet doen vergeten in Lyon - nam twee van de drie doelpunten voor zijn rekening. De andere goal werd gemaakt door Lucas Paquetá. Het gelijke spel is pijnlijk voor Bosz, want goed begon zijn vuurdoop in Frankrijk allerminst. Na een gelijkspel tegen Brest en een 3-0 verlies tegen Angers weet de Nederlander in zijn derde wedstrijd weer niet te winnen. Tien minuten voor tijd stond L'OL nog met 3-1 voor, maar Elbashan Rashani bezorgde de bezoekers met twee doelpunten alsnog een laat punt.

Het gelijke spel is ook op een andere manier pijnlijk. Afgelopen week kwamen boze fans met 'rot-op-boodschappen' naar de training van Lyon, bedoeld voor een aantal spelers van de club. Na het gelijke spel tegen Clermont zullen de fans naar alle waarschijnlijkheid weer niet tevreden zijn.