Geen Daramy voor Club Brugge, Ajax is begonnen met onderhandelingen

Geen Daramy voor Club Brugge, Ajax is begonnen met onderhandelingen

22-08-2021 13:54 Laatste update: 14:11
72

Ajax heeft Club Brugge afgetroefd in de strijd om FC Kopenhagen-talent Mohamed Daramy. Ajax heeft volgens het Deense BT Sport al overeenstemming bereikt met FC Kopenhagen om de negentienjarige vleugelaanvaller over te nemen.

De Amsterdammers betalen naar verluidt tussen de twaalf en veertien miljoen euro voor Daramy. Het is voor Kopenhagen de grootste transfer in de geschiedenis van de club. Daramy speelt volgende week donderdag, in de Conference League-return tegen Sivasspor, zijn laatste wedstrijd voor de Deense club.

Daramy is al even het absolute toptarget van Club Brugge en moest voorin voor extra concurrentie gaan zorgen. De Bruggelingen wilden het eigen transferrecord ook breken voor het Deense toptalent, maar dreigen nu naast de aanvaller te grijpen. Een officiële bevestiging van het beursgenoteerde FC Kopenhagen, dat onderhandelingen moet meedelen op de eigen kanalen, is er echter nog niet.

Update: Inmiddels heeft Kopenhagen ook bevestigd dat Ajax interesse toont in Daramy. De Deense aanvaller trekt alvast niet naar Club Brugge, volgens de club heeft hij geen zin in de overgang naar de Bruggelingen.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s