Vrancken met handen in het haar bij KV Mechelen: Ik ben nog zoekende

Vrancken met handen in het haar bij KV Mechelen: "Ik ben nog zoekende"

22-08-2021 12:30
4

Na een teleurstellende 3 op 12 staat KV Mechelen zondag voor een moeilijke partij tegen Union. De promovendus is bezig aan een goed seizoen en neemt het vol vertrouwen op tegen Malinwa. Wouter Vrancken wil echter een reactie zien van zijn spelers.

KV Mechelen ging op de afgelopen speeldag pijnlijk onderuit tegen KAA Gent en wil tegen Union nu toch punten gaan pakken. Vrancken hoopt dat zijn spelers de rug zullen rechten. "We hebben een gesprek gehad", geeft Vrancken aan tegenover Het Laatste Nieuws.

"Het schuldbesef is er bij de spelers en de redenen waarom we verloren, zijn ook benoemd door jongens die zowel op als naast het veld stonden. Ze willen er iets aan doen - de ingesteldheid is juist", klinkt het.

Toch zit Vrancken nog met kopzorgen. Zo is hij er nog steeds niet uit wat de goede basiself is en zullen we ook tegen Union weer wijzigingen krijgen. "Ja, ik ben nog wat zoekende", geeft Vrancken toe. Onder andere op het middenveld moet hij nog de juiste combinatie vinden en voorin is hij ook nog niet helemaal tevreden over het geleverde spel.