Vanheusden gaat zwaar onderuit bij debuut voor Genoa tegen Inter

21-08-2021 20:30
3

Internazionale kent een uitstekende start van het nieuwe Serie A-seizoen. De ploeg van trainer Simone Inzaghi won in eigen huis simpel met 4-0 van Genoa, waar Zinho Vanheusden voor debuteerde. Hakan Calhanoglu was meteen belangrijk voor zijn nieuwe ploeg.

Inter kende een vliegende start van het nieuwe seizoen. Milan Skriniar zorgde al na zes minuten spelen voor de 1-0 door een hoekschop van Calhanoglu achter een kansloze Genoa-keeper Salvatore Sirigu te knikken. Nog voordat er een kwartier gespeeld was zorgde de man van de assist bij de 1-0 voor de verdubbeling van de score. De Turk schoot van afstand snoeihard raak.

Genoa kwam er in de eerste helft geen moment aan te pas en mocht van geluk spreken dat het de theepauze haalde met een 2-0 tussenstand. Na de rust kwam de uitploeg wat beter in de wedstrijd, zonder écht gevaarlijk te worden. Inter nam vervolgens het heft weer in handen en kwam via Arturo Vidal op 3-0. Let vooral op de assist van Nicolò Barella. Edin Dzeko zorgde voor het slotakkoord met de 4-0. Hier bleef het bij voor de ploeg van trainer Inzaghi.