Bizot (ex-Genk) maakt weinig indruk bij Brest, eigen trainer uit kritiek

Bizot (ex-Genk) maakt weinig indruk bij Brest, eigen trainer uit kritiek

21-08-2021 20:01
1

Marco Bizot kende vrijdag geen gelukkige avond met zijn Stade Brest tegen Paris Saint-Germain. Zijn ploeg mocht lange tijd hopen op een stunt, maar vervolgens ging Bizot bij de 1-3 van Idrissa Gueye niet vrijuit. Dat vindt Michel Der Zakarian, de trainer van Brest, ook.

Ook bij de eerste treffer van de avond, van Ander Herrera, zag Bizot er niet helemaal lekker uit. "Hij kan beter", begint Der Zakarian na de wedstrijd op de persconferentie. "Bij het schot van Gueye stond hij misschien wat verkeerd, las hij het schot niet goed. Die goal had hij kunnen voorkomen, maar het is gebeurd. We hebben het er al over gehad met de keeperstrainer."

Der Zakarian wil echter niet te lang blijven hangen in de teleurstelling en stelt dat hij tevreden is met wat zijn ploeg heeft laten zien tegen het sterrenensemble van PSG. "We hebben er echt alles aan gedaan om het ze moeilijk te maken. Ik ben blij dat we kansen hebben gecreëerd tegen deze ploeg. We hebben gescoord tegen een groots elftal. Fijn, maar het is niet fijn om te verliezen", zo sluit hij af. Paris Saint-Germain was na ruim negentig minuten met 2-4 te sterk voor Brest.