Vanheusden en Delcroix leunen aan Rode Duivels: Hebben mooie toekomst

Vanheusden en Delcroix leunen aan Rode Duivels: "Hebben mooie toekomst"

21-08-2021 16:45
12

Dat de defensie van de Rode Duivels al een dagje ouder wordt is inmiddels wel bekend. Enkele jongeren mogen in de nabije toekomst dan ook goede hoop koesteren bij de Rode Duivels. Hannes Delcroix en Zinho Vanheusden komen prominent in beeld.

Vanheusden is wellicht het grootste defensieve talent in ons land op dit moment. De bondscoach is tevreden dat Vanheusden ervaring kan opdoen in Italië. "Bij Genoa zie je dat hij een goede klik heeft met het team. Het is duidelijk dat hij de kwaliteiten heeft om een natuurlijke leider te zijn. We kijken er naar uit om hem weer in de selectie te zien bij ons", citeert Het Laatste Nieuws bondscoach Roberto Martinez.

Een andere jonge verdediger waarvoor Martinez een boontje heeft is Hannes Delcroix. "Linksvoetige centrale verdedigers zijn een knelpunt. Jan Vertonghen en Thomas Vermaelen zijn meesters op die positie, nadien is er echter een leegte. Delcroix kwam daar in beeld na zijn goede prestaties bij de beloften. Hij heeft een mooie toekomst", aldus Martinez.