Anderlecht verwacht veel van Kouamé: Het scorend vermogen opdrijven

Anderlecht verwacht veel van Kouamé: "Het scorend vermogen opdrijven"

21-08-2021 14:44
9

Met Christian Kouamé heeft RSC Anderlecht een nieuwe spits in huis gehaald. De Ivoriaan wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Fiorentina. Bij paars-wit is men bijzonder tevreden met de komst van Kouamé, zo geeft sportief directeur Peter Verbeke aan.

Kouamé is dan wel nog maar 23 jaar oud, maar moet in het jonge team van paars-wit voor extra ervaring gaan zorgen. "Christian is een jonge aanvaller die toch al heel wat ervaring op de teller heeft", zegt Verbeke op de officiële kanalen van Anderlecht.

Bij paars-wit verwacht men ook veel van Kouamé. "Hij koppelt power aan snelheid, kwaliteiten die we graag nog wilden toevoegen aan onze kern. Zijn komst moet ons nog meer mogelijkheden geven om het scorend vermogen op te drijven", klinkt het.

En ook de aanvaller kijkt uit naar zijn verhaal bij paars-wit. "Ik ben erg blij om voor RSC Anderlecht te kunnen spelen dit seizoen", reageert de aanvaller. "De manier van spelen van de coach zou me goed moeten liggen. Ik sluit hier aan bij een groep die duidelijk al veel kwaliteiten heeft en ik hoop de fans zo snel mogelijk te kunnen begroeten in het stadion."