Franse pers is bikkelhard voor Uronen en Bizot (ex-Genk) na partij tegen PSG

Franse pers is bikkelhard voor Uronen en Bizot (ex-Genk) na partij tegen PSG

21-08-2021 14:15 Laatste update: 14:19
2

Stade Brest nam het afgelopen vrijdag op tegen Paris Saint-Germain en heel wat spelers kregen dus de kans om zich flink in de kijker te spelen. Ook Jere Uronen en Marco Bizot, twee ex-spelers van KRC Genk. Alleen gebeurde het omgekeerde.

Brest had het niet onverwacht bijzonder moeilijk tegen PSG en ging uiteindelijk ook met 2-4 onderuit tegen de grootmacht. Tijdens die wedstrijd konden vooral nieuwelingen Bizot en Uronen niet bekoren. In de Franse pers werden ze dan ook onderuit gehaald.

Het doorgaans bijzonder kritische L'Equipe was ook streng voor de twee pionnen en kroonde Bizot en Uronen tot de slechtste spelers op het veld. Zij kregen slechts een 2 op 10 voor hun partij. Ook geen uitblinker was Irvin Cardona, ex-speler van Cercle Brugge, die een 4 op 10 kreeg.

Verder was men ook bij Le Télégramme bijzonder kritisch voor het duo. Het Franse medium gaf Bizot een 3 op 10 voor zijn partij. 'Hij ging in de fout bij het doelpunt van Herrera en stond slecht gepositioneerd bij het doelpunt van Gueye', schreef men.

Ook Uronen kon het medium niet overtuigen en kreeg een 3,8. 'Hij gaf veel te veel ruimte weg en werd keer op keer gepakt. Hij verloor quasi elk duel in de wedstrijd', viel er nog te lezen.