KV Oostende woest na buitenspelgoal Standard: Je moet echt blind zijn

KV Oostende woest na buitenspelgoal Standard: "Je moet echt blind zijn"

20-08-2021 23:45
13

Standard won vrijdagavond met het kleinste verschil van KV Oostende, maar had daar een doelpunt met een geurtje aan voor nodig. Na de partij was er ook veel te doen om dat doelpunt. Onder andere met een bijzonder boze Alexander Blessin.

Amallah bracht Standard op voorsprong, maar leek dat vanuit buitenspel te doen. De VAR keek ook minutenlang naar de bewuste fase en keurde het doelpunt toch goed. Een buitenspellijn kregen we uiteindelijk ook niet te zien. Blessin begreep er niets van. "Je moet echt blind zijn om dat niet te zien", reageerde hij na de partij tegenover Eleven Sports.

"Het duurde verschrikkelijk lang vooraleer hij een beslissing nam, maar het was duidelijk buitenspel. Het is een schande", klonk het stevig. "We moeten het accepteren, want we kunnen er toch niks aan veranderen", aldus de trainer.

Blessin beseft echter dat er niets meer aan te doen valt en wil al vooruit kijken. "We moeten ons vanaf nu focussen op de komende wedstrijden. Volgende week komt Zulte Waregem op bezoek en dat is nooit een gemakkelijke wedstrijd", besloot hij.