DONE DEAL: 'Gent grijpt naast Henry, aanvaller trekt naar Venezia'

DONE DEAL: 'Gent grijpt naast Henry, aanvaller trekt naar Venezia'

20-08-2021 23:11 Laatste update: 20-08-2021 23:11
Jupiler Pro League 45 Reacties

KAA Gent is al even op zoek naar een nieuwe spits en dacht daarvoor aan de komst van Thomas Henry. De aanvaller van Oud-Heverlee Leuven leek op weg naar de Ghelamco Arena, maar kan nu verhuizen richting Genoa.

Dat meldt de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio vrijdagavond. Henry staat al even in de belangstelling van verschillende clubs en aast naar verluidt ook op een transfer. Gent hoopt hem in huis te kunnen halen, maar lijkt de strijd nu verloren te hebben.

Niet Gent, maar Genoa staat volgens Di Marzio dicht bij een akkoord met Henry. Oud-Heverlee Leuven zou een bedrag van meer dan vijf miljoen euro ontvangen voor Henry. De 26-jarige spits was dit seizoen al goed voor drie doelpunten in vier partijen.

De Buffalo's hielden ook al rekening met een mislukken van de deal en werden recent nog gelinkt aan Darko Lemajic, die uitkomt voor de voormalige tegenstander van Gent in de Conference League, Rigas FS.

Update: De komst van Henry wordt stilaan onmogelijk voor KAA Gent. De toekomst van de aanvaller lijkt in Italië te liggen. Naast Genoa is nu ook Venezia in de dans gesprongen voor de spits. Het heeft zes miljoen euro geboden voor Henry, wat Oud-Heverlee Leuven ook heeft aanvaard. Dat meldt Gianluca Di Marzio.

Update: De Italiaanse journalist Nicolò Schira is zeker. Henry gaat aansluiten bij Venezia. De club van Daan Heymans legt zes miljoen euro op tafel voor de aanvaller van Oud-Heverlee Leuven. KAA Gent moet dus op zoek naar een ander target. Michelangelo Minieri hielp met de deal naar Italië. 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie