'Lang bereikt persoonlijk akkoord met Leeds, Club Brugge laat hem niet gaan'

'Lang bereikt persoonlijk akkoord met Leeds, Club Brugge laat hem niet gaan'

Gepubliceerd: vrijdag 20 augustus 2021 om 22:44vr 20-08-2021 om 22:44

Noa Lang is ook dit seizoen een uitblinker bij Club Brugge en kan dat beloond zien worden met een knappe transfer. Leeds United toont al even interesse en lijkt in het slot nog te willen toeslaan. Al spreekt men in Engeland andere taal.

De Italiaanse journalist Nicolo Schira meldt vrijdagavond dat Leeds de komst van Lang nog steeds niet heeft opgegeven en de flankaanvaller van Club Brugge in huis wil halen. Er zou ook al een persoonlijk akkoord zijn met de aanvaller over een contract tot medio 2025, maar nog niet met Club Brugge. Daar zal Leeds ook niet op moeten hopen.

In Engeland klinkt het via Joe Donnohue, journalist bij Live Leeds United, namelijk dat Leeds niet bereid is om nog gekke dingen te doen op de transfermarkt. Daarnaast is Club Brugge ook niet van plan om Lang voor eender welke prijs te laten gaan en vraagt het de jackpot. Om hoeveel het gaat, is niet bekend. Maar Leeds wil dat gevraagde bedrag niet op tafel leggen.

Bij Club Brugge verwacht men dan ook geen transfer. "Hij voelt zich hier goed, en ik krijg geen signalen dat hij plots zou vertrekken", gaf Clement vrijdag nog aan op zijn persconferentie. "En als hij nog zou weggaan, zal dat voor héél veel geld zijn, want wij zijn ook ambitieus."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws