Clement spreekt over mogelijk vertrek van Badji bij Club Brugge

Clement spreekt over mogelijk vertrek van Badji bij Club Brugge

20-08-2021 23:16
2

Voor Club Brugge wordt het nog een druk slot van de transferperiode, met nog ingaand en uitgaand verkeer. Zo wordt er een oplossing voor Youssouph Badji gezocht, al is zijn vertrek nog niet helemaal zeker.

De voorbije dagen werd Badji meermaals gelinkt aan een tijdelijk vertrek. De Senegalese aanvaller komt amper nog aan bod bij de Bruggelingen en mag dan ook uitgeleend worden. Al is het nog niet zeker of hij ook vertrekt. "We gaan in de komende dagen nog verder evalueren wat er zal gebeuren", zegt Philippe Clement vrijdag op zijn persbabbel.

"Het hangt ook af van de inkomende transfers", ging Clement verder. Club Brugge lijkt daarmee eerst nog een vervanger voor Badji te zoeken en zal de spits dan pas laten vertrekken naar een nieuwe club. Verschillende Franse ploegen werd al gelinkt aan de Senegalees.

Voor Badji is er alvast nog maar weinig speelgelegenheid bij Club Brugge. Hij staat in de pikorde achter Bas Dost en ook Daniel Perez. Daarnaast kregen Noa Lang en Charles De Ketelaere tegen Zulte Waregem een plek in de spits, wat het nog wat moeilijker maakt voor Badji.