'Trabzonspor meldt zich weer voor Deli, Club Brugge kan aardige som krijgen'

'Trabzonspor meldt zich weer voor Deli, Club Brugge kan aardige som krijgen'

20-08-2021 21:30
3

Club Brugge haalde met Ruben Providence en Owen Otasowie twee nieuwelingen in huis, maar moet ook nog een oplossing vinden voor enkele overbodige pionnen. Eén daarvan is Simon Deli. Hij werd gelinkt aan Trabzonspor en kan nog steeds naar de Turkse club trekken.

Eerder raakte al bekend dat Trabzonspor interesse toonde en er was ook sprake van een deal met de Turkse club. Nadat de manager van Deli hem echter aanbood aan verschillende andere Turkse clubs, besloot Trabzonspor om toch niet door te gaan met de transfer. Daar komt de club nu mogelijk toch op terug.

De makelaar van Deli leek zich van zijn fout bewust te zijn en heeft hem volgens Fanatik opnieuw aangeboden bij Trabzonspor. De club hoopt Deli ook nog steeds weg te kunnen halen bij Club Brugge en is bereid om tot twee miljoen euro te betalen voor de Ivoriaanse verdediger.

Goed nieuws ook voor Club Brugge, waar Deli helemaal geen plek meer had. Hij trainde inmiddels al niet meer mee met de Bruggelingen en mocht op zoek naar een nieuwe club. Blauw-Zwart betaalde zelf 2,5 miljoen euro voor Deli en kan daar nu een groot deel van recupereren.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie