OFFICIEEL: Miazga (ex-Anderlecht) en Mamadou Sylla (ex-Gent) trekken naar Alaves

OFFICIEEL: Miazga (ex-Anderlecht) en Mamadou Sylla (ex-Gent) trekken naar Alaves

20-08-2021 21:16

Matt Miazga speelde vorig seizoen op huurbasis bij Anderlecht, maar is nog eigendom van Chelsea. Nu heeft hij een nieuwe uitdaging gevonden bij het Spaanse Alaves. Hij wordt samen voorgesteld met Mamadou Sylla (ex-KAA Gent).

De Spaanse club kondigde op de officiële kanalen de komst van Miazga aan. De Amerikaanse verdediger wordt tot het einde van het seizoen gehuurd van Chelsea. Over een aankoopoptie werd er niet gesproken, al hoeft dat mogelijk ook niet. De verdediger heeft namelijk een aflopend contract bij de Engelse club.

Miazga werd vorig seizoen door Anderlecht gehuurd van Chelsea en was achterin ook een basispion bij de Brusselaars. Hij kwam 33 keer in actie voor paars-wit en wist één keer te scoren. Toch besloot men bij Anderlecht om niet langer door te gaan met Miazga en werd er gekozen voor Wesley Hoedt.

Dat is echter niet de enige oud-speler uit de Belgische competitie die Alaves in huis haalt. Zo werd ook Mamadou Sylla (ex-KAA Gent) aangetrokken door de Spaanse club. Het neemt de aanvaller over van Girona.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s