'PSG maakt zich zorgen: Ramos zorgt voor wrijving door sterallures'

'PSG maakt zich zorgen: Ramos zorgt voor wrijving door sterallures'

19-08-2021 19:45
2

Sergio Ramos lijkt nu al problemen te veroorzaken bij Paris Saint-Germain. De Spaanse routinier verhuisde ruim een maand geleden naar de Franse hoofdstad, maar kwam nog geen minuut in actie. Ondertussen zou de verdediger de nodige sterallures vertonen.

Dat meldt het Spaanse radiostation Cadena SER. De houding van Ramos zorgt voor wrijving en zou dan ook bij enkele medespelers en leden van de staf in het verkeerde keelgat zijn geschoten. De Spanjaard wordt onder meer verweten dat hij 'overdreven volwassen' is aangekomen in de Franse hoofdstad.

Daarnaast zou Ramos eisen stellen, die andere sterren binnen de selectie niet stellen. Volgens bronnen die dicht bij de club zouden staan zou Ramos daarmee doen overkomen alsof hij dé ster van PSG is. Dit gaat niet goed samen met de aanwezigheid van onder anderen Neymar, Kylian Mbappé en Lionel Messi.

Door blessureleed heeft Ramos zijn debuut voor PSG nog niet kunnen maken. Wanneer de verdediger weer fit is moet hij de concurrentiestrijd aangaan met Marquinhos en Presnel Kimpembe.