'Moffi (ex-KV Kortrijk) kan Lorient verruilen voor Atlético Madrid'

'Moffi (ex-KV Kortrijk) kan Lorient verruilen voor Atlético Madrid'

19-08-2021 18:15
3

The sky is the limit voor Terem Moffi. De ex-spits van KV Kortrijk is momenteel een sterkhouder bij FC Lorient, maar kan zijn sterke prestaties nu verzilverd zien worden met een mooie transfer. Atlético Madrid en Atalanta willen de aanvaller er dolgraag bij.

Dat meldt het Franse Foot Mercato. De 22-jarige Nigeriaan werd afgelopen zomer nog verkocht aan FC Lorient en werd al snel een grote uitblinker bij de Franse club. In 34 partijen was hij goed voor vijftien doelpunten en ook dit seizoen wist hij al weer één keer te scoren in twee partijen. Dat leverde flink wat interesse op.

Eerder werd Borussia Dortmund al gelinkt aan de spits, nu plaatsen ook Atalanta en Atlético Madrid zich in het rijtje van geïnteresseerde clubs. Lorient staat ook niet te springen om Moffi van de hand te doen, maar zou bij een extreem goed bod wel willen spreken over een transfer.

Moffi, die door KV Kortrijk voor amper 150.000 werd gekocht en enkele maanden later al voor acht miljoen euro werd verkocht, is inmiddels tien miljoen euro waard. Bij Lorient heeft hij nog een contract tot medio 2024.