Gent reist zonder geblesseerde Bruno af naar Polen, Bezus is wel weer beschikbaar

Gent reist zonder geblesseerde Bruno af naar Polen, Bezus is wel weer beschikbaar

18-08-2021 10:25
20

Als KAA Gent zich wil plaatsen voor de groepsfase van de gloednieuwe Conference League, hoeft het nog één horde te nemen. Het Poolse Rakow Czestochowa schakelde in de vorige ronde favoriet Rubin Kazan uit en is dus een te duchten tegenstander. Hein Vanhaezebrouck kan gelukkig beschikken over een quasi volledige wedstrijdkern.

Gent maakte woensdagmiddag haar selectie bekend die zal afreizen naar Polen, waar donderdagavond het heenduel uit de dubbele confrontatie gepland staat. Enkel de afwezigheid van Gianni Bruno is een tegenvaller. De aanvaller probeerde vorig weekend nog te spelen tegen KV Mechelen, maar had nog te veel last van een letsel aan de adductoren. Dat euvel blijkt nog niet verholpen.

Ook Elisha Owusu is er niet bij in Rakow, maar dat viel te verwachten. De controlerende middenvelder ligt al sinds het seizoensbegin in de lappenmand. Een opsteker is dan weer dat Roman Bezus opnieuw van de partij is. Na zijn deelname aan Euro 2020 behoorde de Oekraïner nog geen enkele keer tot de kern in de Jupiler Pro League. In de vorige ronde van de Conference League mocht hij zeven minuutjes invallen tegen RFS (2-2).

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie