'Tottenham klopt in zoektocht naar verdediger aan bij Chelsea'

'Tottenham klopt in zoektocht naar verdediger aan bij Chelsea'

Gepubliceerd: dinsdag 17 augustus 2021 om 23:30di 17-08-2021 om 23:30

Tottenham Hotspur hoopt Kurt Zouma te kunnen verleiden om een transfer naar Noord-Londen te maken. De Chelsea-verdediger wees eerder deze transferperiode nog West Ham United af, maar Spurs hoopt hem wél over te kunnen halen.

Dat meldt Sky Sports. Chelsea zou niet onwelwillend tegenover een vertrek van de fysiek sterke Zouma staan en bood hem onlangs al aan als 'wisselgeld' in een mogelijke deal met Sevilla. The Blues wilden Jules Koundé naar Stamford Bridge halen, maar dat lukte niet.

Spurs hoopt zich nu in de Zouma-geruchten te mengen. De Chelsea-verdediger is niet de enige speler naar wie de ploeg van manager Nuno Espirito Santo op dit moment kijkt. Ook Fiorentina-verdediger Nikola Milenkovic mag zich verheugen in de belangstelling van de club uit Noord-Londen.

Het contract van Zouma op Stamford Bridge loopt nog door tot de zomer van 2023 en de Fransman lijkt het wel prima te vinden om te blijven. Chelsea vraagt een bedrag van ongeveer dertig miljoen voor Zouma, maar het grootste probleem voor de geïnteresseerde clubs is het hoge salaris van de verdediger.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

 
 
 
 
 
Dit bericht bekijken op Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws