OFFICIEEL: Juventus shopt bij Santos voor eerste versterking

OFFICIEEL: Juventus shopt bij Santos voor eerste versterking

17-08-2021 21:00

Juventus begint op stoom te komen. Vlak nadat de aanstaande transfer van Manuel Locatelli min of meer aan werd gekondigd, heeft La Vecchia Signora zijn eerste nieuwe speler van dit seizoen aangekondigd: de negentienjarige Braziliaan Kaio Jorge komt over van Santos.

De transfer hing al enige tijd in de lucht en werd begin augustus al aangekondigd door Santos, maar is nu definitief afgerond. Juventus heeft de talentvolle spits voor vijf seizoenen vastgelegd. De Oude Dame doet geen mededelingen over de transfersom, maar hoeft niet de portemonnee te trekken: Kaio Jorge kost inclusief bonussen slechts vier miljoen euro.

Het terughalen van trainer Massimiliano Allegri was Juventus' enige wapenfeit tot dusver, afgezien van het nieuwe contract dat routinier Giorgio Chiellini voorgeschoteld kreeg, maar de club uit Turijn lijkt nu los. Transferspecialist Fabrizio Romano deelde eerder op de dinsdag al een foto van Manuel Locatelli – Sassuolo-middenvelder en Europees kampioen – in een Juventus-shirt.