Italiaanse pers: Ronaldo biedt zich aan bij Man City en gaat Messi niét achterna

Italiaanse pers: Ronaldo biedt zich aan bij Man City en gaat Messi niét achterna

17-08-2021 10:19
6

De nieuwe Juventus-trainer Massimiliano Allegri wil graag met hem aan de slag, maar in Italië blijft men speculeren over de toekomst van Cristiano Ronaldo. De Romeinse krant Corriere dello Sport pakt dinsdag uit met het nieuws dat de 36-jarige Portugees zichzelf heeft aangeboden bij Manchester City.

Ronaldo verruilde drie jaar geleden Real Madrid voor Juventus en staat nu open voor een nieuwe transfer, meldt Corriere dello Sport. Het liefst keert hij terug naar de Premier League. Opvallend genoeg wordt niet zijn oude liefde Manchester United, maar aartsrivaal Manchester City genoemd als mogelijke bestemming. Het Juve-contract van Ronaldo loopt nog één jaar door.

Tekst gaat door onder tweet

Tuttosport, gestationeerd in Turijn, de stad van Juventus, meldt woensdag juist dat Ronaldo 'gewoon' blijft waar hij zit. Wel wordt er gespeculeerd over een mogelijke overstap naar Paris Saint-Germain, waar hij na afloop van zijn Juventus-contract kan gaan samenspelen met Lionel Messi. Het Franse RMC Sport en transferexpert Fabrizio Romano noemen dat op hún beurt weer onwaarschijnlijk. Romano stelt dat Ronaldo deze zomer hoe dan ook niet naar Parijs komt, hoe de contractsituatie van Kylian Mbappé zich ook ontwikkeld.