Twaalf spelers SK Brann geven seksfeestje in stadion: Diep tragisch

Twaalf spelers SK Brann geven seksfeestje in stadion: "Diep tragisch"

17-08-2021 08:57
19

De spelers van SK Brann zijn waarschijnlijk de klos nadat ze een seksfeestje hebben georganiseerd. Ze vergaten dat er in het eigen stadion bewakingscamera's aanwezig zijn.

Volgende lokale krant Bergens Tidende waren twaalf spelers van Brann betrokken bij het seksfeestje. Ze gingen eerst uit eten, waarna ze vier vrouwen oppikten in een nachtclub en naar het stadion zijn gegaan. Daar ging het los. De bewakingscamera's legden vervolgens haarfijn vast wat zich daar afspeelde.

De politie is inmiddels een onderzoek gestart en Brann noemt het 'diep tragisch en verdrietig'. "Dit is de meest lastige situatie waar ieder van ons ooit in heeft gezeten", zegt algemeen directeur Vibeke Johannesen op het clubkanaal van Brann. De politie onderzoekt of er strafbare feiten zijn gepleegd. 'Brann werkt mee met de politie om de onderste steen boven te krijgen.'

"We doen alles wat we kunnen, maar alle details zullen moeten worden behandeld door de politie", zegt Johannesen. Brann sluit niet uit dat er spelers ontslagen zullen worden.

"We zullen beperken hoe lang spelers 's avonds toegang hebben tot het stadion en zullen aanpassingen maken wat betreft het alarm. We zijn op de hoogte van de geruchten van illegaal drugsgebruik en zullen de spelers laten testen. We benadrukken dat dit geruchten zijn, maar willen het wel uitsluiten."