Twijfels bij grote investeringen Gheysens: 'Dit loopt slecht af voor Antwerp'

Twijfels bij grote investeringen Gheysens: 'Dit loopt slecht af voor Antwerp'

17-08-2021 12:17 Laatste update: 12:26
54

Royal Antwerp FC wist deze zomer te stunten met de komst van Radja Nainggolan. Een nieuwe prestigetransfer bij The Great Old, die op flink wat gejuich werd onthaald. Al zijn er ook kritische stemmen, onder andere van François Colin.

De journalist van Sport/Voetbalmagazine ziet voorzitter Paul Gheysens namelijk maar blijven investeren in de club. Tot dusver ook nog zonder grote return. De voorzitter wil kampioen worden met Antwerp, maar Colin vreest ook voor de toekomst van Antwerp.

'Volgens de kranten zou hij al negentig miljoen in de club gepompt hebben. Niet alleen in het buitenland hebben we onze bedenkingen bij zo’n aanpak', schrijft hij bij De Witte Duivel. 'Vroeg of laat loopt dit immers slecht af. Vraag het bijvoorbeeld maar eens in Lokeren. Maar de meeste supporters denken niet verder dan het huidige seizoen en zijn in hun nopjes', klinkt het.

Gheysens wil Club Brugge alvast van de troon stoten en zo snel mogelijk de titel pakken. Dit seizoen haalde hij onder andere Michel-Ange Balikwisha, Björn Engels, Jelle Bataille en Nainggolan om daarvoor te zorgen. Antwerp staat momenteel op een elfde plek, met vier punten in vier partijen.