Dost blinkt uit in oefenwedstrijd Club Brugge met maar liefst vier doelpunten

16-08-2021 17:50
1

Zondag speelde Club Brugge KV nog een wedstrijd tegen SV Zulte Waregem. Deze werd gewonnen met maar liefst 4-0. Maandag stond er een oefenwedstrijd op het programma tegen KMSK Deinze.

Philippe Clement begon de wedstrijd met een mix tussen jonge talenten en ervaren mannen. Club Brugge won de wedstrijd overtuigend met maar liefst 7-2. De uitblinker van de wedstrijd was Bas Dost, de Nederlander wist vier keer te scoren.

Daniel Pérez scoorde na 11 minuten al de openingstreffer voor Brugge. In de 84e minuut scoorde de aanvaller zijn tweede doelpunt, en de laatste van de wedstrijd. In de 68e minuut wist het talent Youssouph Badji nog te scoren.

Brugge zal het zondag gaan opnemen tegen K Beerschot VA in de Jupiler Pro League. Momenteel staat het met acht punten derde in de competitie. Dat is maar één punt achter KV Oostende en Union Sint-Gillis.