Met deze kern kan Antwerp meestrijden op alle drie fronten

"Met deze kern kan Antwerp meestrijden op alle drie fronten"

16-08-2021 16:45
3

Antwerp wil dit seizoen een stap vooruit zetten. Volgens Patrick Goots kan dat ook met de huidige kern. Het huiswerk lijkt zo goed als af bij The Great Old. 

"Kijk wie er allemaal is bijgekomen. Fischer, Yusuf, Eggestein, Vines… en natuurlijk Nainggolan. Zo'n toptransfer getuigt van grote ambities bij de voorzitter. Het is duidelijk dat deze kern fel versterkt is. Bovendien zijn alle posities dubbel bezet en dat zal ook nog nodig blijken", benadrukt Goots in Gazet Van Antwerpen

Goots verwacht grote dingen van deze groep. "Met deze kern kan Antwerp meestrijden op alle drie fronten. Ik denk trouwens dat de transferhonger binnen de club nog niet gestild is. De inkomende transfers mogen dan wel in orde zijn, als er links of rechts nog een opportuniteit komt, zal Gheysens het niet nalaten om daarop te springen."

Donderdag wacht nog een belangrijke match voor Antwerp. Het moet voorbij Omonia Nicosia om in de prestigieuze Europa League te geraken. Bij een uitschakeling wacht wel nog een herkansing in de Conference League.