Naam van Dost valt bij speurend Feyenoord: 'Die schiet er twintig in'

Naam van Dost valt bij speurend Feyenoord: 'Die schiet er twintig in'

16-08-2021 12:41
7

De naam van Bas Dost is gevallen in De Kuip. Dat meldt Feyenoord-watcher Mikos Gouka van het Algemeen Dagblad. Het is geen geheim dat trainer Arne Slot graag nog een spits ziet komen.

"Dat Feyenoord voorin nog iets kan gebruiken is wel duidelijk", zegt Gouka in de voetbalpodcast van het AD. "De naam van Bas Dost valt bijvoorbeeld. Dat is geen jongen die je doorverkoopt, maar hij schiet er natuurlijk wel twintig in in De Kuip."

Dost maakte vorig jaar de overstap van Eintracht Frankfurt naar Club Brugge. Hij ligt vast tot het einde van het seizoen. Dit seizoen maakte hij één goal in drie competitiewedstrijden voor Club Brugge. Het lijkt erop dat hij geen vaste waarde meer is. Zeker na de goede prestatie van De Ketelaere als diepe spits.

Ook Eredivisie-topscorer Giorgos Giakoumakis wordt regelmatig in verband gebracht met Feyenoord. "Het is wel een afmaker, maar Ik denk niet dat het ervan komt", zegt Gouka. "Het geld is momenteel op, al komt er wat binnen als Feyenoord zich plaatst voor de Conference League."

VoetbalPrimeur onthulde maandagochtend dat Giakoumakis een aanbieding van Werder Bremen op zak heeft. De Griekse spits traint in afwachting van een transfer nog altijd apart bij VVV-Venlo.