Tevreden Vadis na eerste zege: Enige probleem dat we veel meer moesten scoren

Tevreden Vadis na eerste zege: "Enige probleem dat we veel meer moesten scoren"

15-08-2021 22:24
2

KAA Gent heeft haar eerste driepunter mogen bijschrijven in de Jupiler Pro League 2021-2022. Tegen KV Mechelen haalden de Oost-Vlamingen het met 2-0. Aanvoerder Vadis Odjidja voetbalde voortreffelijk en deelde ook zijn eerste assist uit.

In de nabespreking wilde de middenvelder echter voornamelijk focussen op de ploegprestatie, na een "goede wedstrijd met heel wat kansen". Toch geraakte Gent pas na een kwartier in haar ritme. "Het enige probleem is dat we veel meer hadden moeten scoren", merkt Vadis op de clubwebsite toch een puntje van kritiek op. Ook had zijn elftal na de pauze "iets meer moeten doorduwen".

Daarentegen zag Vadis dat de Gentse achterhoede pal stond. KV Mechelen geraakte eigenlijk nauwelijks aan kansen. "Vooral mijn complimenten aan de achterhoede", geeft de kapitein mee. Tot slot had hij nog een tip over voor trainer Hein Vanhaezebrouck. "Het is momenteel ook wel belangrijk dat we nu een paar wedstrijden met dezelfde spelers spelen om automatismen te kweken", aldus Vadis. Dan zullen de doelpunten vanzelf volgen, verzekert hij nog.